Picklade senapsfrö

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Inlagda senapsfrön som bjuder på festligt ”crisp” till både kött och fågel. Fröna blancheras och läggs i en lag med vatten, socker, salt och vinäger.

I receptet för Picklade senapsfrön rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Picklade senapsfrö

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

200  senapsfrö, gula
150 g vatten
160 g strösocker
10 g salt
350 g äppelcidervinäger
  

Så här gör du

  1. Blanchera senapsfröna (ge dem ett snabbt uppkok) 6 gånger och låt de rinna av. 
  2. Häll vatten, socker, salt, fond och vinäger i en kastrull och låt det koka upp. 
  3. Lägg senapsfrön tillsammans med lagerbladen i en burk och häll över den varma lagen.
  4. Kyl och förvara i kylskåp. De är klara att användas efter ett dygn och de håller sig flera veckor i kylen.

Tips på användning - gör en snabbsky!

  1. Smält smör
  2. Häll i Bong Touch of Taste Ekologisk grönsaksfond
  3. Tillsätt picklade frön.

Servera tillsammasn med Kycklingballotine.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (1)
5.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond