Piripiri-glacerad fläsksida

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Het benfri fläsksida – perfekt med klyftpotatis och grönsallad. Marinaden har smak av piri-piri, Brynt Schalottenlökfond, paprika, soja och sirap.

I receptet för Piripiri-glacerad fläsksida rekommenderar vi Bong Touch of Taste brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Piripiri-glacerad fläsksida

Ingredienser

Ungefär 1 timme
4

portioner

800  fläsksida, (benfria revbensspjäll)
2 st piri piri
1 msk svartpeppar, hel
3 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk paprikapulver
2 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
2 msk sirap
  
  

Så här gör du

  1. Sätt ugnen på 150°.
  2. Skär köttet i 10 cm stora bitar.
  3. Mortla piripiri, svartpeppar och blanda med Bong Touch of Taste Schalottenlökfond, paprikapulver, soja och sirap.
  4. Gnid in revbensspjällen med kryddblandningen och stek i ugn tills innertemperaturen når 80°.
  5. Låt köttet vila ca 10 minuter innan det skivas upp.

Servera tillsammans med rostad klyftpotatis och en blandsallad med färska örter.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
30 min
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond