Riddare med skinka och gorgonzola

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt lunch! Matiga riddare med god smak av ägg, mjölk, Ekologisk Kycklingfond och smör. Toppa med lufttorkad skinka, gorgonzolaost och örter.

I receptet för Riddare med skinka och gorgonzola rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Riddare med skinka och gorgonzola

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 ägg, stort
1.5 dl mjölk, 3%
 dl vetemjöl
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond
4 skivor bröd, ljust
2 msk smör
Till servering   
8 skivor skinka, lufttorkad
8 skivor gorgonzola, tunna skivor
  örter, färska efter smak
  
  
  

Så här gör du

  1. Vispa samman ägg, mjölk, mjöl, fond och smaka av med salt och peppar.
  2. Doppa brödskivorna i smeten så att de dränks in ordentligt och stek dem gyllenbruna i smör i en stekpanna.
  3. Lägg det stekta bröden på tallrikar och toppa med skinka, ost och örter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (3)
2.7/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt en halv dag
Betyg (3)
5.0/5
30 min
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Runt 2 timmar 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond