Räkravioli i citron- och hummerbuljong

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvlig citron- och hummerdoftande buljong med delikata räkfyllda ravioli. Med god smak av fisksås, råsocker, röd chili, Hummerfond och citrongräs.

I receptet för Räkravioli i citron- och hummerbuljong rekommenderar vi Bong Touch of Taste Hummerfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Räkravioli i citron- och hummerbuljong

Ingredienser

Ungefär 1 timme 10 minuter
4

portioner

 citrongräs, strå
7 dl vatten
3 msk fisksås
1 msk råsocker
3 msk Bong Touch of Taste Hummerfond
1 st chili, röd tunt skivad
1 st citron, saften av
100 g räkor, hela i lag
1 msk ingefära, färsk riven
100 g ricottaost
12 st wontonplattor
2 msk vetemjöl
4 st salladslökar
100 g sockerärtor
  salt och svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Krossa citrongräset med knivens baksida.
  2. Blanda vatten, fisksås, råsocker, Bong Touch of Taste hummerfond, skivad chili i en kastrull och lägg i citrongräset. Koka upp och ställ åt sidan.
  3. Häll av spadet från räkorna, låt rinna av, och blanda med den rivna ingefäran samt ricottaosten.
  4. Smaka av med salt och peppar.
  5. Lägg ut 12 st wontonplattor och fyll dem med en sked av räkblandningen.
  6. Fukta kanten på plattan med lite vatten och tryck ihop.
  7. Lägg dem på mjölat bakplåtspapper och ställ kallt.
  8. Strimla sticklökarna och sockerärtorna fint.
  9. Koka upp vatten med salt och koka raviolin. De är klara när de flyter upp.
  10. Lyft upp dem och lägg dem i uppvärmda djupa tallrika.
  11. Sila buljongen och koka upp igen. Smaka av buljongen med citronsaften och lägg ner sticklökarna och sockerärtorna i 30 sek.
  12. Slå sedan buljongen över raviolin samt fördela sticklök och sockerärtorna.
  13. Tips! Allt går att förbereda fram till att raviolin ska kokas (alt.ångas). Förbered tallrikarna i köket och slå på buljongen vid bordet.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
15 min
Betyg (0)
0.0/5
20 min
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond