Revben med asiatisk glaze

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt saftiga revben med smak av Asien. Glazen får sin goda smak från Ekologisk Kycklingfond, japansk soja, hoisinsås, citron, sambal oelek och råsocker.

I receptet för Revben med Asiatisk glaze rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Revben med asiatisk glaze

Ingredienser

Under 10 minuter
4

portioner

 tjocka revben, knäckta
Till glazen   
 dl Mrs Cheng´s japansk soja
 dl hoisinsås
2 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
1 msk citron, pressad
2 tsk sambal oelek
1 msk råsocker
  salt och svartpeppar

Så här gör du

  1. Blanda alla ingredienser till glazen och massera in den i köttet, låt det vila 1 timme.
  2. Krydda med salt och svartpeppar.
  3. Stek i ugn, 150° i ca 1,5 timmar eller tills köttet är mört och släpper från benen.
  4. Ös upprepade gånger med stekskyn.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Runt 2 timmar 40 minuter
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond