Tunnbrödsrullar med rostbiff

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Tunnbrödsrullar med rostbiff är perfekt för picknickkorgen till parken eller stranden. Den hemlagade remuladen smaksatt med lite Grönsaksfond tar den till en ny nivå.

I receptet för Tunnbrödsrullar med rostbiff rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Tunnbrödsrullar med rostbiff

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

4 st stora mjuka tunnbröd
300 g rostbiff, stekt och skivad
400 g potatissallad, hemlagad eller köpt
1 dl rostad lök
  Strimlad sallad
Dansk Remoulad   
3 dl majonnäs
1.5 dl pickles, finhackad och väl avrunnen
1 msk sötstark senap
2 tsk curry
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna Eko

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienserna till såsen, smaka av med salt, peppar och fond.
  2. Bred ut potatissalladen på halva tunnbrödet, lägg på rostbiffen och toppa med remoulad och lök.
  3. Fyll på med strimlad sallad och rulla ihop.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ca 1,5 timme
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 min + minst 1 timmes marinering
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond