Italiensk köttfärslimpa med parmesan och ricotta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Här har vi ett så saftigt recept på en köttfärslimpa med smaker från Italien. Parmesan, ricotta, parmaskinka, Schalottenlökfond och Kalvfond ger köttfärslimpan en härlig medelhavssmak. Så gott!

I receptet för Italiensk köttfärslimpa med parmesan och ricotta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond och Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Italiensk köttfärslimpa med parmesan och ricotta

Ingredienser

Ca 50 minuter
6

portioner

1 kg nötfärs
1 dl parmesanost, riven
1 dl skorpmjöl
 ägg
1 dl mjölk 3%
1 burk ricotta ost
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
6 skivor parmaskinka
  salt och svartpeppar
Till servering   
  sallad, pesto, oliver och soltorkade tomater
  

Så här gör du

  1. Vispa samman ägg, mjölk och ricotta.
  2. Rör i skorpmjöl och fond.
  3. Blanda sedan i färs och ost, smaksätt med salt och svartpeppar.
  4. Forma en fin limpa, lägg den i en ugnsfast form och täck den med skinkskivorna.
  5. Baka limpan i ugn, 175 grader i ca 30-40 minuter.
  6. Servera gärna tillsammans med sallad och pesto.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (1)
2.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond