Kryddstekt tofu

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Super god vegetarisk rätt med stekt tofu som passar så bra att äta som huvudrätt men även som ett tillbehör. Så mycket härliga smaker med få ingredienser.

I receptet för Kryddstekt tofu rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Kryddstekt tofu

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

400 g tofu
2 st salladslökar, skivade
1 st chili, tunt skivad
1 knippe koriander, grovhackad
1 msk sesamfrö
1.5 msk rapsolja
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
1.5 tsk sambal oelek
  

Så här gör du

  1. Tärna tofun och låt den rinna av på kökshandduk (gärna i 30 minuter).
  2. Hetta upp oljan i en stekpanna och stek tofun på hög värme tills den fått fin färg.
  3. Ringla över fonden och strö på sesam och kryddor.

Tips! Servera tofun som varmrätt tillsammans med ris eller som tillbehör till andra rätter.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond