Laxbiffar med saffran

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Laxbiffar med saffran är perfekt att servera på buffébordet till jul. Att testa någon ny rätt på julbordet jämte de traditionella är alltid kul.

I receptet för Laxbiffar med saffran rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Laxbiffar med saffran

Ingredienser

Ca 35 minuter
6

portioner

6-8 pers på buffé   
500 g lax, skinn och benfri
0.5 g saffran (1 kuvert)
1 tsk Bong Toch of Taste Ekologsik Grönsaksfond
1 st ägg
  salt och peppar
4 dl vispgrädde
  smör och olja till stekning
  

Så här gör du

  1. Skär laxen i bitar och lägg den i en mixer / matberedare tillsammans med saffran, fond och ägg.
  2. Mixa till en fin färs.
  3. Smaksätt med salt och peppar.
  4. Slå i grädden under tiden du kör mixern tills det blir en fluffig, lite lös färs.
  5. Mixa inte för länge, då blir grädden övervispad och spricker.
  6. Stek små fina klickar av färsen någon minut på varje sida.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Ca 1 timme 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond