Skaldjurssås med rom

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Enkel skaldjurssås med rom och en touch av apelsin att servera till skaldjur och fisk.

I receptet för Skaldjurssås med rom rekommenderar vi Bong Touch of Taste Skaldjursfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Skaldjurssås med rom

Ingredienser

Ca 10 minuter
4

portioner

0.5 dl crème fraiche
1.5 dl majonnäs
2 tsk Bong Touch of Taste Skaldjursfond
50 g stenbitsrom, röd
1 msk apelsinskal, finrivet

Så här gör du

  1. Vispa samman alla ingredienserna och smaka av med salt och svartpeppar.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Mindre än 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond