Biffgryta Dijon

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Mustig och robust biffgryta med smak av dijonsenap, champinjon, syltlök och ekologisk köttfond. Passar utmärkt när hösten är på antågande.

I receptet för Biffgryta Dijon rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Köttfond då denna ger en djup och mustig smak av brynta ben med mycket köttsmak.

Biffgryta Dijon

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

500  fransyska eller biff
2 msk smör
250 g champinjoner
1 dl syltlök
4 dl vitt vin
 msk Bong Touch of Taste Ekologisk köttfond
1 msk maizena
2 dl grädde
2 msk dijonsenap
1 msk torkad dragon
  salt
  svartpeppar
  

Så här gör du

  1. Strimla köttet.
  2. Hetta upp en kastrull och bryn köttet i smör.
  3. Lägg i champinjonerna och syltlöken och bryn ytterligare några minuter.
  4. Slå i vin, fond och senap samt dragon, låt det koka några minuter.
  5. Rör i grädden lite i taget och låt det koka sakta i ca 20 minuter.
  6. Rör ut maizenan i lite vatten och red av grytan.
  7. Smaka av med salt, peppar och fond.
  8. Servera tillsammans med potatis och grönsaker.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Under 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond