Fond – smaksättaren i matlagning

Fågel

Bjud in till fest! Använd fina råvaror, krydda med kärlek och en god fond, smaka av och njut. Gås eller anka passar perfekt när du vill bjuda på det lilla extra. Helstek gåsen eller knaperstek ett ankbröst och servera med härlig apelsinsås. Fonden lyfter smaken  – det är bara att droppa i och smaka av. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Vi står för recepten och du står för matlagningen!

Recept

Ägg Benedict

Recept

Ankbröst med apelsinsås

Recept

Ankbröst med Pumpa, Savojkål & Sås ”Arabica”

Recept

Elins Mangokyckling med pasta

Recept

Hel ugnsrostad anka

Recept

Helstekt anka

Recept

Helstekt gås

Recept

Josefins Ugnsgratinerade kycklinglår

Recept

Julig kalkon á la Bong Touch of Taste

Recept

Kalkonchili

Recept

Kalkonrullader med salsiccia

Recept

Kyckling med pesto och palsternacka

Recept

Mackans Krämiga kalkonbaconpasta

Recept

Patricias Buffalowings med het sås och dippa

Recept

Studentlägenhets Marinerade kycklingfilé i matlåd...

Recept

Zofias pasta