Femöring på hackebiff

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Ljuvlig variant av svensk klassiker. Serveras med rikliga mängder mjukstekt lök, sky, stekt ägg samt kokt eller stekt potatis för den som så önskar!

I receptet för Femöring på hackebiff rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Femöring på hackebiff

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

500 g nötfärs
1 dl ströbröd
1 dl mjölk
1 st ägg
2.5 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  smör till stekning
  salt och peppar
Till servering   
  mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis)

Så här gör du

  1. Blanda samman alla ingredienser noga, krydda med salt och peppar. Låt smeten vila 15 minuter.
  2. Provstek lite färs och smaka av med salt, peppar och fond.
  3. Forma fina biffar och stek dem i smöret.
  4. Servera tillsammans med mjukstekt lök, stekt ägg, sky (och eventuellt stekt eller kokt potatis).
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Ca 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond