Snabblagad Torskgryta med kokosmjölk och röd curry

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Snabblagad torskgryta med ljuvlig smak av kokosmjölk, röd curry, paprika, sockerärtor och schalottenlök…

I receptet för Snabblagad Torskgryta med kokosmjölk och röd curry rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Snabblagad Torskgryta med kokosmjölk och röd curry

Ingredienser

Under 20 minuter
2

portioner

250 g torskfilé
400 ml kokosmjölk
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
1 msk röd currypasta
1 st paprika, gul
1 förp sockerärtor
2 st schalottenlökar
1 msk rapsolja
  salt & svartpeppar
Till servering   
  Ris eller pressad potatis
  
  

Så här gör du

  1. Dela torsken i mindre bitar.
  2. Strimla sockerärtorna och paprikan.
  3. Skala och skiva löken tunt.
  4. Fräs löken en minut i oljan, rör i currypastan och låt det fräsa ytterligare 1 minut.
  5. Slå i kokosmjölken och fonden och låt det koka sakta 5 minuter.
  6. Avsluta med att lägga i fisken och paprikan och låt det koka upp, grytan är klar när fisken är genomvarm men inte överkokt.
  7. Smaka av med fond, salt och peppar.
  8. Servera tillsammans med ris eller potatis.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond