Fläskfilé Manilla style med löktopping

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fläskfilé som marineras med rapsolja, japansk soja, sweet chilisås, kalvfond och grillas. Serveras sedan med löktopping, ris och grönsaker.

I receptet för Fläskfilé Manilla style med löktopping rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fläskfilé Manilla style

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

600 g fläskfilé
Marinad:   
2 msk rapsolja
2 msk Mrs Cheng´s soja, japansk
2 msk sweet chilisås
1 tsk sambal oelek
1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
Till löktoppingen:   
3 st gula lökar, tunt skivade
1 tsk olja
1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
1 dl Mrs Cheng´s soja, japansk
1 msk citron, pressad

Så här gör du

  1. Skär köttet i centimetertjocka skivor.
  2. Vispa samman marinaden och lägg i köttet.
  3. Låt det marinera ca 1 timme.
  4. Lägg alla ingredienserna till toppingen i en stekpanna och ställ den på grillen.
  5. Låt det koka och reducera tills löken är mjuk och det återstår några matskedar vätska.
  6. Grilla köttet på het grill och lägg upp det på fat.
  7. Skeda på löken och spadet.

Servera tillsammans med grönsaker och ris.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 5 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 10 minuter
Betyg (1)
3.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
1,5 timme varav 30 min förberedelse och 1 timme tillagning
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond