Fläskkött, Pastarätter

Fläskfilé med kronärtskocka

I receptet för Fläskfilé med kronärtskocka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter. Bong Touch of Taste ekologiska fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker och ställer lite extra krav. Våra ekologiska fonder har en ny smakprofil med rostade undertoner som ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 600 g fläskfilé
    • 2 msk vetemjöl
    • 1 dl lök, gul i tunna skivor
    • 1 msk vitlök, finhackad
    • 2 msk smör
    • 1 dl kronärtskocka, inlagd i fina strimlor
    • 12 bitar tomater, soltorkade i fina strimlor
    • 12 st oliver, gröna utan kärna
    • 1 dl crème fraiche
    • 1 dl grädde, 40%
    • 1.5 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond
    • 8 st cocktailtomater, ugnsrostade
    • 4 portioner pasta, kokt
    • kruspersilja, grovhackad

    Så här gör du

    1. Stycka fläskfilén i 12 bitar och vänd dem i mjölet.
    2. Hetta upp smöret i en stekpanna och stek köttet någon minut på varje sida tillsammans med lök och vitlök.
    3. Tillsätt alla grönsakerna och låt allt fräsa ytterligare någon minut.
    4. Tillsätt i crème fraiche, grädde och fond och smaka av med salt och svartpeppar.
    5. ervera tillsammans med nykokt pasta och toppa med rostade tomater och persilja.

    Produkter

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91