Fläskfilégryta med champinjoner, vitt vin och ädelost

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Så smakrik fläskfilégryta som är helt fantastisk. Grytan får en härlig fyllig smak av vitt vin, svartvinbärsgelé och ädelost. Servera grytan med ris och grönsaker.

I receptet för Fläskfilégryta med champinjoner, vitt vin och ädelost rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fläskfilégryta med champinjoner och vitt vin

Ingredienser

Runt 40 minuter
4

portioner

500 g fläskfilé
200 g champinjoner
2 st små gula lökar
2 msk smör
2 tsk tomatpuré
2 dl vitt vin
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
3 dl vispgrädde
2 dl mjölk
2 msk Mrs Cheng´s japansk soja
1 msk svartvinbärsgelé
25 g ädelost, t ex gorgonzola
1 msk maizenamjöl
  vatten
  salt och peppar
Till servering   
  Kokt ris
  
  
  

Så här gör du

  1. Strimla fläskfilén.
  2. Klyfta champinjonerna och skiva löken.
  3. Bryn kött, svamp och läk i smöret, rör i tomatpurén och bryn ytterligare 30 sekunder.
  4. Slå i vinet och låt det koka tills hälften återstår.
  5. Slå i fond, grädde och mjölk och låt grytan koka sakta under lock i 20 minuter.
  6. Smaksätt med soja, gelé och ost.
  7. Rör ut majsstärkelsen i lite vatten och rör ner.
  8. Låt grytan koka upp och smaka av med salt och peppar.
  9. Servera grytan tillsammans med grönsaker och ris.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 3 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond