G-2LEX1KH7HC

Fläskkött, Jul

Skinkgriljering á la Bong Touch of Taste

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologiska Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 st kokt julskinka
    • 5 msk senap
    • 1 msk dijonsenap
    • 1 st äggula
    • 1 dl ströbröd
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond

    Så här gör du

    Blanda alla ingredienserna (spara hälften av ströbrödet till strössling) till en slät smet. Låt den vila 10 minuter.

    Näta av och ta bort svålen från skinkan. Putsa fettkappan till önskad mängd fett återstår.

    Bred på griljeringen där svålen suttit. Strö över resterande ströbröd.

    Griljera i ugn, ca 15-20 minuter på 200° tills den blivit gyllenbrun och fin.

    Produkter