G-2LEX1KH7HC

Grön mat, Tillbehör

Grillad spetskål

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond eller Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    40 minuter varav 30 min grillning

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 1 huvud spetskål
    • Marinad
    • 1,5 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
    • 1 msk lime, pressad
    • 2 msk olja
    • 1 msk farinsocker
    • 1 msk ingefära, riven
    • 1 msk vitlök, finhackad
    • 2 msk Mango Chutney

    Så här gör du

    1. Sätt upp grillen för indirekt grillning. Dela kålen och lägg den med snittytan upp på den svala sidan av grillen. Skeda på marinaden och lägg på locket.  
    2. Låt kålen grillas indirekt i ca 20 minuter tills kålen börjar bli mjuk. Vänd på kålen och lägg dem på heta sidan med snittytan neråt och låt kålen få fin gyllenbrun yta. Akta er för flammorna som kommer när marinadresterna droppar ner på glöden.  
    3. Servera kålen som tillbehör, den passar till det mesta. 

    Produkter