Italiensk köttfärslimpa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Här har vi ett så saftigt recept på en köttfärslimpa med smaker från Italien. Parmesan, ricotta, parmaskinka, Schalottenlökfond och Kalvfond. Så gott!

I receptet för Italiensk köttfärslimpa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond och Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Italiensk köttfärslimpa

Ingredienser

Ungefär 50 minuter
6

portioner

 nötfärs
1 dl parmesanost, riven
1 dl skorpmjöl
 ägg
1 dl mjölk 3%
1 burk ricotta ost
1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
6 skivor parmaskinka
  salt och svartpeppar
Till servering   
  sallad, pesto, oliver och soltorkade tomater
  

Så här gör du

  1. Vispa samman ägg, mjölk och ricotta.
  2. Rör i skorpmjöl och fond.
  3. Blanda sedan i färs och ost, smaksätt med salt och svartpeppar.
  4. Forma en fin limpa, lägg den i en ugnsfast form och täck den med skinkskivorna.
  5. Baka limpan i ugn, 175 grader i ca 30-40 minuter.
  6. Servera gärna tillsammans med sallad och pesto.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 2 timmar 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond