Vegetarisk nudelsoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Super god Vegetarisk nudelsoppa som får sin härliga smakkaraktär av Grönsaksfond. Måste bara testas!

I receptet för Vegetarisk nudelsoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Vegetarisk nudelsoppa

Ingredienser

Under 15 minuter
1

portioner

50 g nudlar
1 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
2.5 dl vatten
50 g tofu, tärnad
0.5 dl svamp, skivad
1 msk salladslök, skivad
1 tsk ingefära, finriven
1 tsk vitlök, finriven
1 dl salladskål, strimlad
1 msk röd paprika, tärnad
  salt och peppar
  

Så här gör du

  1. Koka upp vatten och lägg i nudlarna, låt dem koka i 4 minuter, spola dem kalla.
  2. Koka upp vatten och fond, tillsätt tofu, salladslök, svamp, soja, salladskål, paprika och nudlar.
  3. Smaka av med fond, salt och peppar.
  4. Låt soppan koka upp och sjuda någon minut.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond