Griljerad vildsvinsskinka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Inte redan provat att äta vildsvinsskinka? Då är det dags nu. Med denna fantastisk goda griljeringen så är det verkligen pricken över i:et

I receptet för Griljerad vildsvinsskinka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond alt. Brynt Schalottenlökfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Griljerad vildsvinsskinka

Ingredienser

Under 20 minuter

portioner

-0.05  kokt skinka av vildsvin eller gris
Griljering   
2 st äggulor
1 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond, Grönsaksfond eller Brynt Schalottenlökfond
2 msk potatismjöl
1 dl sötstark senap
1 dl ströbröd
  
  

Så här gör du

  1. Rör ihop senap, äggulor, fond, potatismjöl och 0,5 dl av ströbrödet.
  2. Blanda till en slät smet, låt det vila i 10 minuter.
  3. Ta bort nätet kring skinkan, skär bort överflödigt fett och torka den med hushållspapper.
  4. Pudra på lite extra potatismjöl där griljeringen skall fästa.
  5. Bred på senapssmeten så att den täcker övre halvan.
  6. Tryck till ordentligt så griljeringen fäster ordentligt.
  7. Strö på resten av ströbrödet och griljera i ugn, 200 grader i ca 15-20 minuter.
  8. Skinkan är klar när den är gyllenbrun.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter5
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond