Lammwallenbergare med puré och ärtor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fantastiskt goda biffar gjorda av lammfärs, smaksatt med Touch of Taste Kalvfond. Serveras med potatispuré, härligt skirat smör och ärtor.

I receptet för Lammwallenbergare med puré och ärtor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Lammwallenbergare med puré och ärtor

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

500 g lammfärs, kyld
2 dl grädde, kyld
4 st äggulor, kylda
1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  salt och peppar
1 dl ströbröd
  smör till stekning
Skirat smör   
6 msk skirat smör
2 msk örter, hackade
1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
Till servering   
  potatispuré
  gröna ärtor
  
  

Så här gör du

  1. Lägg färsen i en bunke och rör i ägg, grädde och fond med en slev.
  2. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Forma 8 biffar, vänd dem i skorpmjöl och stek dem i smöret.
  4. Smaksätt det skirade smöret med örter och fond.
  5. Servera biffarna tillsammans med skirat smör, ärtor och puré.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 20 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond