Majs och kycklingsoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Majs och kycklingsoppa, mättande och gott. Toppas med krämig yogurt eller crème fraiche.

I receptet för Majs och kycklingsoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga.

Majs och kycklingsoppa

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 ingefära
3 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
2 msk rapsolja
8 dl majskorn, frysta
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 tsk äppelcidervinäger
2 msk Mrs Cheng´s Japanska soja
 dl vatten
Till servering   
200 g salladskyckling eller annan tillagad kyckling
2 st salladslökar, strimlade
2 msk solrosfrön
4 msk yoghurt eller crème fraiche
  
  

Så här gör du

  1. Skala och skiva lök, vitlök och ingefära.
  2. Fräs dem i oljan några minuter.
  3. Tillsätt resterande ingredienser tillsammans med 7,5 dl vatten.
  4. Låt det koka sakta i 10 minuter utan lock.
  5. Slå soppan i en mixer och mixa till en slät soppa.
  6. Slå tillbaka i kastrullen, rör i kycklingköttet och låt det koka upp.
  7. Servera i djupa tallrikar toppad med yoghurt/ crème fraiche, salladslök och sesamfrön.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Ungefär 1 timme 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond