Majspytt med pac choi och pancetta

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
En supergod variant på den vanliga pytten. Vad sägs om härlig pancetta, pac choi, majs och mozzarella? Kan bara bli succé.

I receptet för Majspytt med pac choi och pancetta rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond då denna ger en djup och mustig smak med rostade undertoner.

Majspytt med pac choi och pancetta

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

2 st lökar, hackade
1 msk smör
200 g pancetta, tärnat
2 st pac choi små stånd, strimlade
800 g majskorn, färska eller frysta (tinade)
1 msk Bong Touch of Taste Ekologisk Kycklingfond alt. Kycklingfond
  Färska örter
2 st mozzarella
  

Så här gör du

  1. Stek lök och pancetta några minuter i smöret.
  2. Tillsätt majskornen och fortsätt steka ca 5 minuter tills majskornen är mjuka.
  3. Slå i 1 dl vatten tillsammans med fonden och låt det koka in.
  4. Smaksätt med salt och svartpeppar.
  5. Rör till sist i pac choi’en och servera tillsammans med ½ mozzarella och rikligt med färska örter.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond