Nötkött

Hamburgare med karamelliserad lök

I detta recept rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:
  • Personer: 4

    30 min

    Skicka inköpslista

    Skickat!

    Ingredienser

    • 2 st gula lökar
    • 1 msk smör
    • 500 g högrevsfärs
    • 1 msk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond
    • 2 msk olivolja
    • 8 skivor ost
    • 4 st hamburgarbröd
    • salladsblad
    • Tryffelmajonnäs
    • 1,5 dl majonnäs
    • 0,5-1 tsk tryffelolja
    • 1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlöksfond

    Så här gör du

    1. Skala och skiva löken. Stek den långsamt i smör tills löken blivit mjuk och vackert gyllenbrun.
    2. Vispa samman majonnäs, tryffelolja och fond. Smaka av med peppar, fond och tryffelolja.
    3. Smaksätt färsen med fond, salt och peppar.
    4. Forma 4 fina burgare och ringla lite på lite olivolja.
    5. Grilla burgarna och lägg på osten så att den smälter fint.
    6. Rosta bröden och montera fina burgare.

    Produkter