Örtolja

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Den goda örtoljan får sin gröna färg från spenat och basilikan och genom att oljan först hettas upp. Den fina smaken kommer av örterna, vitlök, Grönsaksfond och olivolja.

I receptet för Örtolja rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Örtolja

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

2 dl oliv-, majs- eller rapsolja
50 g spenat och/eller ruccola
20 g basilika, färska blad
1 st vitlöksklyftor
2 tsk Bong Touch of Taste Grönsaksfond
  flingsalt

Så här gör du

  1. Hetta upp olja till 65° i en kastrull (det går bra att göra örtoljan med kall olja men då blir den inte så grön).
  2. Lägg alla övriga ingredienser i en mixer. Häll i oljan och mixa till en slät, grön olja.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme
Betyg (1)
5.0/5
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond