Sojastekt pak choi

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härligt krispig vegetarisk rätt med mycket smaker. Pac choi som fått steka tillsammans med sesamolja, sesamfrön, soja och Grönsaksfond. Servera med kokt vitt ris och hoisinsås.

I receptet för Sojastekt pak choi rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Sojastekt pak choi

Ingredienser

Under 15 minuter
4

portioner

 pak choi (stor)
2 msk rapsolja
2 tsk sesamolja
2 msk sesamfrön
2 msk soja, Mrs Cheng's Japanese soy
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
Till servering   
  vitt ris, kokt
  hoisinsås

Så här gör du

  1. Dela kålen på längden, skölj den noga och låt den torka på kökshandduk.
  2. Hetta upp en stor stekpanna och stek kålen i olja tills den fått fin färg.
  3. Slå i sesamolja, sesamfrön, soja och fond. Lägg på ett lock och låt kålen ånga några minuter tills den blivit mjuk.
  4. Lägg kålen på tallrikar, skeda över stekskyn och servera tillsammans med ris och hoisinsås.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond