Vitlök och Parmesansås med kyckling och ris

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Snabbt, enkelt och framförallt väldigt gott! Kyckling i Bong Touch of Taste Just add Vitlök och Parmesansås serverad med ris och snabbpicklad rödlök. En riktig vardagsfavorit!

I receptet för Vitlök och Parmesansås med kyckling och ris använder vi Bong Touch of Taste Just add Vitlök och Parmesansås smaksatt med Kycklingfond.

Recept och bild är framtagen i samarbete med Theodora Larsson

Just add Vitlök och Parmesansås med kyckling och ris

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

500 g kycklingfilé
1 förp Bong Touch of Taste Vitlök och Parmesansås
4 portioner ris
Snabbpicklad rödlök   
3 st rödlökar
2 msk ättiksprit 12%
4 msk socker
6 msk vatten

Så här gör du

  1. Koka riset enligt instruktionerna på förpackningen.
  2. Dela kycklingen i mindre bitar och stek.
  3. Häll på en påse med Bong Touch of Taste Vitlök och Parmesansås och låt det puttra någon minut.

Snabbpicklad rödlök

  1. Skiva rödlöken tunt.
  2. Koka upp ättiksprit, socker och vatten.
  3. Häll den varma lagen över rödlöken och låt svalna.
  4. Servera rödlöken som tillbehör
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (1)
5.0/5
Ca 10 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond