Chevré-crostinis med honung, basilika och pumpakärnor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Bjud på smakrika crostinis med krämig chevré, färskost, Brynt Schalottenlöksfond och honung. Toppa med finhackade pumpakärnor och basilika och lägg på gröna oliver och röd spetspaprika för en kul och god mingelrätt till Halloween. Enkla att förbereda – klara på ca 15 minuter och passar 8–10 personer. Perfekt till buffé, förrätt eller som tilltugg på Halloweenfesten.

I receptet för Chevré-crostinis med honung, basilika och pumpakärnor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Chevré-crostinis med honung och pumpakärnor

Ingredienser

Ca 15 minuter
8

portioner

20 st crostini, hemlagade eller färdigköpta
200 g chevré (getost)
1 dl färskost, typ Philadelphia
1 tsk Bong Touch of Taste Brynt Schalottenlökfond
1 msk honung, flytande
1 dl pumpakärnor, finhackade
1 dl basilika, finhackad
  Gröna oliver
  Röd spetspaprika
  Salt och peppar

Så här gör du

  1. Blanda pumpakärnor och basilika i en liten skål.
  2. Skiva oliverna och spetspaprikan tunt.
  3. Lägg ost, färskost, fond och honung i en bunke och vispa allt till en fluffig ostmassa, smaka av med fond, salt och svartpeppar.
  4. Bred osten på crostinin och doppa den i pumpa/basilikablandningen.
  5. Lägg på oliver som ögon och paprikan som mun.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond