Bräserade kycklinglår

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Helt fantastisk kycklinggryta med zucchini och en massa härliga smaker av senap, vitlök och kycklingfond.

I receptet för Bräserade kycklinglår rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Bräserade kycklinglår

Ingredienser

Runt 35 minuter
4

portioner

600 g kycklinglårfilé
1 st zucchini, grön
1 msk smör
1 msk olivolja
1 st lök, tunt skivad
1 st vitlök, finhackad
1.45 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 dl mjölk
2 dl grädde
1 msk maizena
1 msk vatten
2 msk senap, grovkornig fransk
0.5 dl dragon, färsk, hackad
  salt och peppar
Till servering   
 ris, kokt

Så här gör du

  1. Dela låren i 3 bitar.
  2. Skär zucchinin i fina bitar.
  3. Bryn kycklingen i smör och olja, lägg dem åt sidan.
  4. Stek lök, vitlök och zucchini i samma gryta.
  5. Lägg tillbaka kycklingen och slå i fond, mjölk och grädde.
  6. Låt det sjuda sakta i 20 minuter tills kycklingen är mör.
  7. Rör ut maizenan i 1 msk vatten och rör ner det i grytan.
  8. Låt det koka upp och smaksätt med senap och dragon.
  9. Smaka av med salt, peppar och fond.
  10. Servera grytan tillsammans med riset.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 60 min
Runt 40 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond