Fish cakes

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fish cakes med en touch of Asia! Den goda smaken kommer från vitlök, ingefära och Fiskfond från Touch of Taste.

I receptet för Fish cakes rekommenderar vi valfri Bong Touch of Taste Fiskfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Fish cakes

Ingredienser

Runt 40 minuter
4

portioner

600 g fiskfilé, t ex torsk
1 dl koriander, färsk, hackad
1 dl salladslök, finskuren
1 msk vitlök, finhackad
1 msk ingefära, finriven
1 msk Bong Touch of Taste Fiskfond
2 st äggvitor
  salt, peppar och hot sauce (t ex Tabasco)
2 dl panko eller skorpmjöl
  olja till stekning
  
  
  

Så här gör du

  1. Skär fisken i 1 cm stora bitar och lägg den i en mixer tillsammans med vitlök, ingefära, fond, salt och peppar.
  2. Kör mixern 30 sekunder, tillsätt äggvitorna och kör till en jämn smet.
  3. Lägg över i en bunke, rör i salladslök och koriander och smaksätt med hot saucen.
  4. Provstek lite färs och justera kryddningen.
  5. Forma små pannbiffar och vänd dem i panko.
  6. Stek dem i generöst med olja så att de blir krispiga på ytan och saftiga i mitten.
  7. Servera med t ex chilisås och ris.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Ca 1 timme 10 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 55 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond