Daal med röda linser i kokosmjölk

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Perfekt rätt att preppa och lägga i veckans matlådor! Kryddig Daal med röda linser i kokosmjölk.

I receptet för Daal med röda linser i kokosmjölk rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Daal med röda linser i kokosmjölk

Ingredienser

Under 30 minuter
4

portioner

3.5 dl Röda linser, torkade
1 st Gul lök, hackad
1 st klyfta vitlök, hackad
2 msk Ingefära, färsk riven
1.5 krm Chilipulver
1 st Morot
1 st Äpple, syrligt grovrivet
 Olja
5 dl Vatten
1.5 msk Bong Touch of Taste Eko Grönsaksfond
4 dl Kokosmjölk (1 burk)
  
  

Så här gör du

  1. Skölj linserna och låt de sedan rinna av i en sil.
  2. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs lök, vitlök, ingefära, chili, morot och äpple försiktigt i 5 minuter.
  3. Tillsätt linser, vatten och fond. Låt det koka sakta i 15 minuter. Slå i kokosmjölken och låt det koka ytterligare 5 minuter.
  4. Daalen är klar när linserna är mjuka. Smaka av med fond. Är soppan för söt så smaksätt med lite pressad lime eller vinäger.

Tips! Servera tillsammans med crème fraiche med lite lime i!

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 15 minuter
Betyg (1)
1.0/5
Mindre än 1 timme 30 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond