Haloumi melt

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Härlig grönsaksrätt med fantastiska smaker. Pricken över i:et är haloumin som får smälta över de varma grönsakerna.

I receptet för Haloumi melt rekommenderar vi Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond då denna ger en djup och mustig smak av rostade rotfrukter.

Haloumi melt

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

 körsbärstomater, konserverade
2 msk olivolja
2 st klyfta vitlök
1 st gul lök
 zucchini, gröna
1 msk citron, pressad
 dl bladpersilja, hackad
2 tsk Bong Touch of Taste Ekologisk Grönsaksfond alt. Grönsaksfond
300 g haloumi
  salt och peppar
Till servering:   
  ris
  

Så här gör du

  1. Tärna zucchinin, skiva lök och vitlök.
  2. Hetta upp en stekpanna och fräs zucchini, lök och vitlök sakta i olivoljan.
  3. Slå i tomater, citron och fond, låt det koka sakta i 5 minuter.
  4. Smaka av med salt, peppar och fond.
  5. Skiva haloumin och lägg den ovanpå grönsaksröran och gratinera i ugn, 5 minuter på 225 grader.
  6. När osten fått fin färg så strö på persiljan och servera tillsammans med ris och grönsaker.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 2 timmar
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Under 15 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond