Majs och kycklingsoppa

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vackert solgul kycklingsoppa med majs, mättande och gott. Toppas med krämig yogurt eller crème fraiche.

I receptet för Majs och kycklingsoppa rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kycklingfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Majs och kycklingsoppa

Ingredienser

Under 20 minuter
4

portioner

1 st ingefära
3 st vitlöksklyftor
1 st gul lök
2 msk rapsolja
8 dl majskorn, frysta
2 msk Bong Touch of Taste Kycklingfond
2 tsk äppelcidervinäger
2 msk soja, Mrs Cheng´s Japanska soja
7.5 dl vatten
Till servering   
200 g salladskyckling eller annan tillagad kyckling
2 st salladslökar, strimlade
2 msk solrosfrön
4 msk yoghurt eller crème fraiche
  
  

Så här gör du

  1. Skala och skiva lök, vitlök och ingefära.
  2. Fräs dem i oljan några minuter.
  3. Tillsätt resterande ingredienser tillsammans med 7,5 dl vatten.
  4. Låt det koka sakta i 10 minuter utan lock.
  5. Slå soppan i en mixer och mixa till en slät soppa.
  6. Slå tillbaka i kastrullen, rör i kycklingköttet och låt det koka upp.
  7. Servera i djupa tallrikar toppad med yoghurt/ crème fraiche, salladslök och sesamfrön.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 10 minuter5
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond