Lammkött

Lammwallenbergare

I receptet för Lammwallenbergare rekommenderar vi Bong Touch of Taste Kalvfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror. Bong Touch of Taste fonder är ett perfekt val för dig som föredrar rena smaker som förstärker smakupplevelsen. Våra fonder ger en bra mustighet i dina såser, soppor, grytor, marinader eller annat gott du bestämt dig för att laga. Vi har recepten!

Alla våra fonder har en hög andel huvudråvara och är fria från tillsatta smakförstärkare. Med fonder från Bong Touch of Taste lyfter du smaken på maten och du kan känna dig säker på att måltiden blir en ren njutning.

Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Det är bara att droppa i och smaka av!

Betyg:

Personer: 4

30 min

Skicka inköpslista

Skickat!

Ingredienser

  • 500 g lammfärs, kyld
  • 2 dl grädde, kyld
  • 4 st äggulor, kylda
  • 1 msk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • salt och peppar
  • 1 dl ströbröd
  • smör till stekning
  • Skirat smör
  • 6 msk skirat smör
  • 2 msk örter, hackade
  • 1 tsk Bong Touch of Taste Kalvfond
  • Till servering
  • potatispuré
  • gröna ärtor

Så här gör du

  1. Lägg färsen i en bunke och rör i ägg, grädde och fond med en slev.
  2. Smaka av med salt och svartpeppar.
  3. Forma 8 biffar, vänd dem i skorpmjöl och stek dem i smöret.
  4. Smaksätt det skirade smöret med örter och fond.
  5. Servera biffarna tillsammans med skirat smör, ärtor och puré.

Produkter

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /srv/customers/webs/justdigital/bongtouchoftaste.se/web/app/uploads/cache/793d5c99057e15ba47cec7ecf83503f8ee53964a.php on line 91