Lättrimmad smörstekt torsk med Sandefjordsås

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Lättrimmad smörstekt torskfilé, en härlig Sandefjordsås, valfria grönsaker och någon form av potatis är underbart gott. Perfekt mat till helgen eller varför inte lyxa till en helt vanlig onsdag?

I receptet för Lättrimmad smörstekt torsk med Sandefjordsås rekommenderar vi Bong Touch of Taste Fiskfond.

Smörstekt torsk med Sandefjordsås

Ingredienser

Ca 25 minuter varav 10 minuter rimning
3

portioner

600 g torskfilé
2 msk smör
2 msk salt
4 dl vatten
Till servering   
4 portioner Sandefjordsås (se länk i instruktioner)
4 portioner potatispuré, potatisstomp eller pressad potatis (se länkar i instruktioner)
  grönsaker

Så här gör du

  1. Blanda salt och vatten i en liten bunke och lägg i fisken och låt den rimma i 10 minuter.
  2. Ta upp fisken och låt den rinna av på hushållspapper. Torka ytan helt torr och stek den sedan i smöret.
  3. Krydda med vitpeppar och servera torsken tillsammans med Sandefjordssås, potatis och grönsaker.

Servera torsken med Sandefjordsås och potatispuré, Potatisstomp med grönt eller Pressad potatis med Grönsaksfond.

Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 55 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 45 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ungefär 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 50 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond