Pizzabullar med ost och skinka

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Vem älskar inte pizzabullar med skinka och riven ost – här har vi också adderat i lite parmesanost för lite mer smak. Tomatsåsen har fått lite extra smak av Grönsaksfond. Superenkla pizzabullar att göra som passar både som mellanmål och som lunch!

I receptet för Pizzabullar med ost och skinka rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond, gärna EKO, för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Pizzabullar med ost och skinka

Ingredienser

Ca 30 minuter
4

portioner

200 g skinka, strimlad (eller annan valfri fyllning)
200 g ost, riven
1 förp färdig pizzadeg med tomatsås
1 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
1 dl parmesan, riven
  Färsk basilika

Så här gör du

  1. Ta fram pizzadegen och dra ut den på mjölad arbetsbänk.
  2. Blanda tomatsåsen med Grönsaksfonden.
  3. Bred på tomatsåsen och strö på ost och skinka.
  4. Rulla ihop degen på samma sätt som med kanelbullar.
  5. Skär degrullen i 10-12 bitar och lägg dem på plåtar med bakplåtspapper.
  6. Grädda ca 15 minuter i 200°.
  7. Ta ut bullarna, strö över lite parmesan och lägg på några basilikablad.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Runt 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Runt 35 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 30 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Under 20 minuter
Runt 45 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond