Vietnamesiska sommarrullar med räkor

0.0/5
Betyg: 0.0 av 5
(0 röster)
Fräscha rullar fullpackade med smak, grönsaker och räkor! Servera med vår heta dippsås med chili och ingefära.

I receptet för Vietnamesiska sommarrullar med räkor rekommenderar vi Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond för att boosta smaken på dina utvalda råvaror.

Vietnamesiska sommarrullar med räkor

Ingredienser

Ca 40 minuter
4

portioner

120 g räkor, skalade och avrunna
1 st schalottenlök, hackad
0.5 dl salladslök, skivad
2 dl ruccola
2 st avokado, hackad
1 st mango, skalad och hackad
5 st champinjoner, skivade
1 dl korianderblad
1 tsk ingefära, finriven
1 tsk vitlök, finriven
2 msk Bong Touch of Taste Grönsaksfond alt. Ekologisk Grönsaksfond
1 msk sweetchilisås
1.5 msk lime, pressad
1 msk fisksås
 spring roll wrappers
Till servering   
  Het dipsås med chili och ingefära
  
  
  

Så här gör du

  1. Blanda samman räkor och grönsaker, marinera med chilisås, fond, lime och fisksås.
  2. Låt det stå i kyl minst en halvtimme.
  3. Doppa rispapperna i kallt vatten tills de blir mjuka och följsamma.
  4. Fördela fyllningen på rispapperen och vik/rulla ihop till fina vårrullar.
  5. Servera tillsammans med dipsås, t ex Het dipsås med chili och ingefära.
Print
Email
Vad tycker du om receptet?
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.singularReviewCountLabel }}
{{ reviewsTotal }}{{ options.labels.pluralReviewCountLabel }}
{{ options.labels.newReviewButton }}
{{ userData.canReview.message }}

Relaterade recept

Betyg (0)
0.0/5
Under 25 minuter
Ca 40 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 20 min
Betyg (0)
0.0/5
Ca 1 timme 15 minuter
Betyg (0)
0.0/5
Ca 35 minuter
Våra fonder

Bong Touch of Taste

Vi på Bong Touch of Taste tycker att goda och naturliga råvaror är den absolut bästa kryddan. Våra klassiska flytande fonder är mångsidiga med en välbalanserad receptsammansättning som hjälper dig att lyfta smaken.

Bong touch of taste - Ekologisk kycklingfond
Kalvfond