Fond – smaksättaren i matlagning

Viltkött

Laga en vildare middag! Använd fina råvaror, krydda med kärlek och en god fond, smaka av och njut. Bjud familj och vänner på en vild middag. Låt dem njuta av en godare viltstek eller mustigare gryta. Fonden lyfter smaken på köttet  – det är bara att droppa i och smaka av. Kom igen Matsverige, nu lyfter vi smaken. Vi står för recepten och du står för matlagningen!

Recept

Älggryta med blåbär och lingon

Recept

Griljerad vildsvinsskinka

Recept

Helstekt vildsvinsrygg

Recept

Hjort-Wallenbergare med smörstekta kantareller

Recept

Hjortfilé, rödvinssås och rotfruktspuré

Recept

Hjortrygg med sky och svamp

Recept

Hjortytterfilé med rödvinssky

Recept

Kryddstekt rådjursfilé med enbärsgräddsås och äpp...

Recept

Plommonspäckad viltstek

Recept

Renkalvfilé med svartvinbärsås och jordärtskockss...

Recept

Vardagsmatens Kåldolmar med kall lingonsås

Recept

Vild biff Rydberg

Recept

Vild gryta

Recept

Vild kålpudding

Recept

Vildsvinsfärsgryta

Recept

Vilt Ragu

Recept

Viltburgare med blåmögelost

Recept

Viltburgare med picklad rödlök

Recept

Viltgryta med betor

Recept

Viltgryta med smak av Kantarell

Recept

Viltmansbiff

Recept

Ytterfilé av vilt, parmesankräm och rödvinssky